Деси Радева не уважи любимата си дизайнерка

Деси Радева не уважи любимата си дизайнерка
5 (100%) 1 vote

Дизайнерката на Деси Радева вече има нова любимка от политическия елит

Деси Радева демонстрира неуважение към дружката си – дизайнерката Невена Николова. Вместо президентшата, най-новата колекция на Невена от първия ред изгледа Илияна Йотова, видя „Ретро“. Тя бе сред ВИП гостите на дизайнерката за пръв път. Но Йотова е споделяла симпатиите си към работата на друга колежка на Николова – Жени Живкова. Често вицето на Румен Радев за специални поводи разчита на таланта на Живкова.

Първата дама преустановила контакт с дизайнерката и вече не я поздравява за успехите. Както вече стана ясно, Радева се доверява на други модисти за стила си. За посещението на Румен Радев в САЩ, президентшата избра тоалет на световен бранд. На приема при Доналд Тръмп по случай 74-тата сесия на Общото събрание на ООН, Деси Радева се появи с облекло, по-подходящо за плажно парти. На фона на елегантната Мелания Тръмп, която блестеше в класен черен гащеризон на Ралф Лорън, роклята на Деси изглеждаше като артикул от китайски магазин.

Но най-голямата изцепка на президентшата се оказа разминаването между червения колан на тоалета и обувките й, които бяха в ярък цикламен нюанс. Но въпреки това, за въпросния тоалет тя се изръсила цяло състояние, предават от Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Деси Радева не уважи любимата си дизайнерка”

  1. ===

    окт. 05. 2019

    Клюкари !

Добавете коментар