Мариана Маринова: Не ме е срам, работя и за 100 лева!

Гласувайте за статията

Мариана Маринова не отказва служебни ангажименти, независимо от заплащането

Мариана Маринова не отказва служебни ангажименти, независимо от заплащането. Организаторката на конкурси за красота се впусна във финансови признания в риалитито „Фермата: Нов свят“, в което участва в момента.

Мариана призна, че не отказва ангажименти, независимо дали хонорарът е петцифрен или има стойността на два чифта дънки. Бившата „Мисис България“ изрази философията си за стойността на парите в разговор с бизнесмена Митко Калайджиев и треньора на звездите Сами Хоссни. Разговорът се проведе в лятната кухня на чорбаджиите.

Калайджиев, който управлява агенция за недвижими имоти, също тръгна да разсъждава на работна тематика, изтъквайки, че пари се печелят от понеделник до петък, а уикендите са свещено време.

Маринова обаче го контрира: „Мога да изкарам днес 10 000 лева, а утре някой ще ми предложи ангажимент за 100 лева. Не ме интересува дали е събота или неделя, дали е три сутринта, отивам и го правя!“.

Калайджиев изсумтя презрително на ентусиазма й, но Мариана беше категорична: „Баща ми ме е учил, че каквото ти е отношението към 20 стотинки, такова ще ти бъде и към 20 000 лева“. Тя добави, че не обича да губи пари и в бизнеса си не гласува доверие на абсолютно никого. „Не съм скъперник, иначе нямаше да давам толкова пари за обувки. Скъперник е този, който си ги къта“, завърши одата за трудолюбието си силиконовата хубавица.

За месец престой във „Фермата“, Мариана Маринова стана първия фермер на седмицата, чиято работа бе оценена с максималния брой от 6 кошници с продукти за отбора на чорбаджиите. Тя спечели респекта на мъжете с уменията, които показа. Мариана може да върти мистрия, да шлайфа греди и да реди паркет.

Мариана Маринова не отказва служебни ангажименти, независимо от заплащането сн. hotarena.net

Мариана Маринова не отказва служебни ангажименти, независимо от заплащането сн. hotarena.net

Маринова дори се пошегува, че щом излезе от риалити формата, ще отвори собствена строителна фирма, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар