Слави Трифонов учреди тайно партията си (Дългия не допусна медиите на събитието)

Слави Трифонов учреди тайно партията си (Дългия не допусна медиите на събитието)
2 (40%) 1 vote

Слави Трифонов учреди партията за 15 минути без присъствието на журналисти

Слави Трифонов учреди тайно партията си. Дългия не допусна медиите на събитието. За около 15 минути приключи учредителното заседание на партията на Слави в столичната зала „Rainbow Plaza“.

Журналистите не бяха допуснати в залата и дори в самата сграда. Делегатите бяха накарани да оставят мобилните си телефони в клетки за съхранение по време на събранието. Това се видя през прозорците на постройката. На излизане от сградата почти никой от тях не пожела да разговаря с журналисти. От откъслечните им думи се разбра, че Слави Трифонов е председател на партията с предполагаемо име „Няма такава държава“.

„Досега вие мълчахте, сега ние ще мълчим“, каза един от излизащите.

По думите на делегат, който пожела да остане анонимен, Трифонов е говорил 3-4 минути. Казал, че не е доволен, че референдумът му за изборни промени е отхвърлен. Именно това го мотивирало да създаде своя партия и да влезе в политиката. За заместник-председатели и управително тяло на партията са избрани сценаристи. Делегатите и активистите са избрани, след като писали до шоуто.

Скоро ще бъде публикуван списъкът с ръководството и общинските координатори на политическата партия, пише trafficnews.bg. Всеки, който желае да се присъедини към формацията, ще може да се свърже с тях.

На учредителното събрание на партията на Слави присъства и спортният журналист Крум Савов. Други популярни лица не са забелязани.

Пред залата имаше и привърженици на Слави Трифонов, които не бяха поканени на учредяването. Един от тях е бившият военен Веселин Веселинов, станал популярен от участието си в риалити предаването „Фермата“ по Би Ти Ви. Той събрал около двайсетина подписа за учредяването.

Слави Трифонов учреди партията за 15 минути без присъствието на журналисти колаж: trafficnews.bg

Слави Трифонов учреди партията за 15 минути без присъствието на журналисти колаж: trafficnews.bg

„Има някаква логика да се прави подбор, за да няма провокатори“, каза Веселинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар