Пиърс Морган: Меган Маркъл никога няма да е дама като Даяна! (Вижте как ги нахока с Хари)

Гласувайте за статията

Журналистът направи на две стотинки Меган и Хари, след като херцогът заведе дело срещу Дейли Мейл

След като Меган Маркъл и принц Хари обявиха, че съдят британски медии  заради публикуването на лично писмо на херцогинята до баща й известният водещ Пиърс Морган скочи на кралската двойка.

Колаж: ubavinaizdravje.mk

Той не скри, че е никак въодушевен от факта, че херцозите са завели дело срещу Дейли мейл. Но и никак не е учуден. Водещият журналист казва, че това е пореден катастрофален провал на кралския РR, а за лошите отзиви са си виновни самите те, смята Морган.

„Не може да принудите обществото да плати 2,4 милиона лири за вашия луксозен и безплатен дом, а после да откажете да ви снимат на Уимбълдън. Не може да се насладите на световната слава на кралската си сватба, а да скриете важни подробности от раждането на кралското бебе”.

Журналистът е категоричен, че думите му не се отнасят за краската фамилия, а само за принц Хари, който е обсебен от съпругата си.

Пиърс Морган порицава и херцога на Съсекс като казва: „Разбирам защо Хари мрази таблоидите след смъртта на майка си. Като 12 годишно момче много е страдал. Но едно е ясно, не медиите убиха майка му, а пияния шофьор. Като добавя: По онова време Даяна беше голяма звезда и си играеше с медиите както те с нея”.

Снимка: Инстаграм

За новата кралска невяста журналистът споделя, че Меган не е толкова популярна като Уелската принцеса. „Така, че е проява на лош вкус принцът да я сравнява с майка си”, предават от ubavinaizdravje.mk.

Пиърс Морган се познава с Меган още преди да се омъжи за внука на Елизабет и от тогава е  разочарован от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар