Принцеса Даяна довела до бой Ричард Гиър и Рамбо (Елтън Джон с невероятни разкрития)

Принцеса Даяна довела до бой Ричард Гиър и Рамбо (Елтън Джон с невероятни разкрития)
5 (100%) 1 vote

Елтън Джон направи невероятни разкрития за живота на принцеса Даяна

Принцеса Даяна довела до бой Ричард Гиър и Силвестър Сталоун. Разкритията бяха направени от Елтън Джон, който разказа за невероятния анекдот по време на интервю. Музикантът си спомня с вълнение годините от приятелството помежду им. Особено силно обаче го впечатлила една среща, на която Ди неволно станала причина Рамбо и Ричард Гиър да се сбият.

„По онова време работехме по филма „Цар Лъв“. Дейвид Фърниш, съпругът ми, тогава работеше с продуцентите от „Дисни“. Устройвах вечеря за тях и когато ги попитах кого биха желали да поканя, те настояха:“Принцеса Даяна“.

Даяна се отзова на поканата, а аз включих на партито всички известни, които бяха в Лондон по това време. Дойдоха също и Ричард Гиър, и Силвестър Сталоун. По време на вечерята се случи нещо много странно. Още от първия момент между принцесата и Ричард Гиър прехвръкнаха искри. По това време той вече беше разведен със Синди, а Даяна и Чарлз бяха отчуждени. Двамата седнаха край камината и сякаш забравиха за целия останал свят. Цялата вечер прекараха в разговор, долепили глави един до друг. Забелязах, че това не се хареса на Силвестър Сталоун. Очевидно той беше в дома ми, за да си тръгне с принцеса. Но не стана така“, разказва Елтън Джон.

Неприятната ситуация се случила малко по-късно, когато двамата актьори изчезнали точно преди вечерята. Фърниш бил този, който дискретно се доближил до музиканта и му казал, че е възникнала ситуация, пише „Дейли мейл“.

Бой за принцеси

„Отидох в коридора и ги видях да си размахват юмруци един срещу друг. Дейвид опитал да успокои нещата, но не се получи. Слай вече се беше развихрил. В крайна сметка успях да ги вкарам в трапезарията, без да привличат излишно внимание. След вечерята Даяна и Ричард Гиър отново седнаха край камината и останаха така до края на вечерта. Просто се виждаше как са забравили за абсолютно всички останали.

Сталоун вися известно време около тях, гледа ги накриво, накрая си тръгна обиден, като мърмореше „Въобще нямаше да дойда, ако знаех, че чаровния принц ще е тук. Тя беше моя, можех да я взема, ако исках. Той какво си мисли!“ и затръшна вратата на дома ми“. Беше доста забавно“, спомня си Елтън Джон.

Певецът признава, че е останал удивен от близостта между Ричард Гиър и Даяна. Самият актьор бил като хипнотизиран, след като се разделил с нея.

Ричард Гиър и Слай стигнали до бой заради Даяна сн. Интернет

Ричард Гиър и Слай стигнали до бой заради Даяна сн. Интернет

„Това беше ефектът Даяна. Тя просто успяваше да омагьоса хората“, споделя изпълнителят. И добавя, че принц Хари много прилича на нея в това отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар