Хороскоп за 5-11 октомври, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Везни
Идната седмица се очертава да е особено благоприятна за вас. Възможно е успешно да положите ново начало в някаква област от живота си, да смените курса или всичко, което подхванете, да се случва лесно и без усилия. Казано накратко, късметът ще е с вас.

Скорпион
Сега бихте могли да се освободите от всички неща, които не са ви нужни, или от такива, които спират развитието ви. Ако осъзнаете, че старото трябва да си отиде, за да дойде новото, това своеобразно изчистване ще се случи по-лесно и ще имате подкрепата на звездите.

Стрелец
За да не прахосвате напразно енергията си, добре ще е да не действате едновременно в много направления. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си конкретни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го направите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, включително и във финансово отношение.

Козирог
Задаващата се седмица ще е особено успешна за вас в професионално отношение. Може да получите възможност за развитие, да ви повишат или просто събитията да се развиват във ваша полза. Периодът е чудесен за нова работа или за започване на нов проект, а също и за действия в посока на усъвършенстването ви.

Водолей
През следващите дни ще се радвате на нови възможности. Може да се впуснете в приключения или да предприемете интересно пътуване. Ако сте имали трудности в миналото, ще видите как лека-полека нещата започват да се нареждат. Ще сте настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите.

Риби
Много от вас най-накрая ще изпитат облекчение от проблемите, които досега не ви даваха мира. В душата ви вече няма да цари смут, ще гледате реалистично на ситуацията и навярно ще добието по-голяма яснота за това какво ви предстои. Седмицата е особено благоприятна за нови начинания в бизнеса, за сключване на договори, за делови преговори и за финансови операции.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар