Наталия Гуркова забрави Джоржде Михалевич

Наталия Гуркова забрави Джоржде Михалевич
5 (100%) 1 vote

Моделката Наталия Гуркова забрави за покойния си съпруг Джордже Михалевич

Преди дни се навърши една година от убийството на съпруга на Наталия Гуркова – Джордже Михалевич. Моделката не обели и дума в социалните мрежи. В деня на помена тя реши да запази мълчание, докато майката му си изля душата и изплака болката, която таи в нея, узна HotArena.

„Най-милият ми. Моят ангел. Днес се навършва една година, откакто ни напусна. Липсваш ми! Ти си в сърцето, в душата, в мислите, във всяка моя молитва. Бих дала всичко да можеше да ме прегърнеш така топло, както преди“, през сълзи написа почернената Мира Михалевич.

Снаха й Наталия избра мълчанието в мрежата и не коментира трагичното събитие. Приближени до вдовицата на Джордже Михалевич споделят, че тя е преодоляла мъката по него и предпочита да не се връща в миналото.

Бизнесменът бе застрелян на 24 септември миналата година в ЮАР. Дни след това той беше погребан там, а не в родината си. Майка му Мира още тогава обяви за продажба имението на фамилията в ЮАР. Наталия Гуркова е категорична, че никога няма да се върне да живее там. Година преди смъртта на съпруга си, тя се прибра окончателно в България и още тогава заяви, че няма намерение да напусне отново родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар