Грета Тунберг с гениален отговор срещу критиките на Путин (Вижте как го накара да замълчи)

Гласувайте за статията

Грета Тунберг с гениален отговор към Путин

Грета Тунберг даде гениален отговор на руския президент Владимир Путин. Момичето от Швеция, което накара световните лидери сериозно да се замислят за проблемите на климата, в момента е обект на сериозни критики.

Немалка част от тях не харесаха думите на Грета и дори я порицаха в социалните мрежи. Президентът Тръмп бе един от първите, които я осмяха. Владимир Путин бе по-дипломатичен в изказванията си, но също я разкритикува. Той напомни, че Грета живее в добре развита държава като Швеция. И няма право да упреква хората, които искат да водят същия комфортен и удобен живот като нея.

В интервю за телевизия RT Владимир Путин призна, че не споделя всеобщия ентусиазъм по адрес на младата госпожица. А тя му отговори точно, както и на Тръмп преди дни.

На заседание на енергийния форум в Москва, в един момент Путин коментира речта на 16-годишната Грета. Той заяви, че „не споделя всеобщото вълнение“, а също и че тя е „лошо информирана“, съобщава още Indi1000.

„Никой не е обяснил на Грета, че съвременния свят е сложен и различен. И че хората в Африка и много азиатски страни искат да живеят на същото ниво, както живеят и хората в Швеция. Сигурен съм, че е Грета е мило и много любезно момиче, но възрастните трябва да направят нещо, за да не се допуска децата и тийнейджърите да изпадат в някои екстремни ситуации“, казал още Путин.

Грета не си направи труда да отговаря на обидата на Путин, който опита да дискредитира 16-годишната активистка. Вместо отговор тя смени описанието си в Туитър. И вместо доскорошното „Много щастлива, млада девойка, която се радва на хубавото бъдеще“, тя го промени на „любезна, но слабо информирана тийнейджърка“.

Грета Тунберг отвърна на Владимир Путин сн. Инстаграм

Грета Тунберг отвърна на Владимир Путин сн. Инстаграм

Публикацията й предизвика истинска буря социалните мрежи. И стана вирусна за минути. А руския президент този път избра да замълчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Грета Тунберг с гениален отговор срещу критиките на Путин (Вижте как го накара да замълчи)”

  1. ...

    окт. 06. 2019

    И , тЪз служи на рептилите !

Добавете коментар