Митака и Джулия се ожениха на аванта Преглеждания: 2492

Митака и Джулия вдигнаха пищна сватба
0
Сватбата на Митака и Джулия била платена от кума им

Актьорът Кристиян Кирилов, придобил популярност като Митака от сериала „София – ден и нощ“, и фолк певицата Джулия не са платили нито лев за сватбата си – пише в. „Уикенд“. Целият масраф по венчавката е бил поет от кумовете на младоженците, които са собственици на няколко заведения в софийския кампус Студентски град – отбелязва изданието.

Сватбеното тържество на Митака и Джулия събра над 200 гости в тузарския софийски ресторант, помещаващ се в НДК. Мнозина бяха шашнати от показния лукс, демонстриран от младоженците – те пристигнаха на партито с две червени Ферарите, а в кортежа им имаше и Ламборджини. Оказа се, че баровските возила на обща стойност от над 1 млн. лева също са предоставени на младоженците от техни заможни приятели.

Присъствали на сватбата на Митака и Джулия признаха че полицията на няколко пъти е идвала до ресторанта, за да изисква музиката да бъде намалена. Накрая ченгетата вдигнали ръце. Сред гост изпълнителите на сватбата се откроил фолк звездата Коцето, който лично докарал един от оркестрите като подарък за младоженците.
„По едно време, в ранните часове на нощта, три оркестъра се надсвирваха“ – разкриват гости на тържеството. Последни от купона тръгнали младоженците, Коцето и още 7-8 купонджии, които изкарали до 6,30 сутринта.

Оценете този post
Митака и Джулия вдигнаха пищна сватба

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.