Ето я жената, която наследи Фреди Меркюри и запази най-голямата му тайна (Фото)

Ето я жената, която наследи Фреди Меркюри и запази най-голямата му тайна (Фото)
3 (60%) 4 votes

Мери Остин е най-голямата любов на Фреди Меркюри

Фреди Меркюри,който и днес е един от най-любимите певци на всички поколения приживе дал точни инструкции какво да се случи с тялото и наследството му след смъртта.

Фронтменът на Куин поискал тялото му да бъде кремирано, а урната с праха му да получи Мери Остин, за която се говори, че е най-голямата му любов.

Фреди Меркюри и Мери Остин
Снимка: alsat-m.tv

Бившата годеница на Фреди, с която прекара пет години във връзка добила правото да се погрижи за пепелта на певеца и до сега не се знае къде е и какво е направила с нея. Тя успя да оправдае доверието, което й гласува и тайната му бе запазена дори от родителите на звездата и от последния му дългогодишен партньор Джими Хътън.

Всъщност никой нея не узна къде е местонахождението на тленните останки на легендарния солист на група Куин.Фреди и Мери се срещаха в началото на 70-те и бяха заедно пет години.

Двойката се раздели и всеки пое по своя път когато Фреди срещна продуцента на американската компания Electra Records и се впусна в романтична връзка с него. Въпреки това бившите гаджета си останаха приятели.

През 1985 г Меркюри започна нова връзка с фризьора Джим Хътън, с когото живя до смъртта си. Мери наследи богатството му – имение в Западен Лондон на стойност 20 милиона лири и 9 милиона паунда в брой, предават от alsat-m.tv.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето я жената, която наследи Фреди Меркюри и запази най-голямата му тайна (Фото)”

  1. Ди

    окт. 04. 2019

    И най-добре е това да остане в тайна. Дано Мери отнесе тази тайна със себе си, за да има мир на праха на великият Фреди! За да не бъде осквернен и поругаван от изродщината в днешния свят.
    Почивай в мир, легендо!

Добавете коментар