Мегз: Може и да осъдя Калканджиева!

Гласувайте за статията
Миглена Каканашева и Евгения Калканджиева се изпокараха по време на Седмицата на модата

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз обяви пред „Уикенд“, че все още обмисля възможността дали да даде под съд Евгения Калканджиева. Между двете се разигра чутовен панаир по време на Седмицата на модата, след като шестата по красота в света нападна с грозни думи Мегз, докато тя представяше колекцията си – отбелязва изданието.

„По отношение на Калканджиева не знам как да постъпя. Говорих с адвоката ни и той каза, че мога да получа обезщетение, ако реша да ѝ потърся отговорност в съда. Още не съм решила дали да тръгна в тази посока, но ако го направя, ще даря парите за благотворителна кампания. Хубавото е, че случилото се с Жени беше публично, пред много хора, че има запис и няма как да бъде изопачено“ – коментира Мегз.

Според Мегз Жени Калканджиева я обругала публично и опитала да я унижи, тъй като виждала в нейно лице себе си.
„Постарах се доста да сдържа емоциите си. Ако ѝ бях отвърнала в началото, когато тя започна да ми крещи, никой нямаше да може да чуе за моята кампания
„Активно добро“. Трябваше да се стегна и събера, за да мога в двете си минути да довърша обяснението си за кампанията. Не биваша да допусна да реагирам емоционално на Жени“ – споделя Мегз.

Мегз vs Калканджиева, втори рунд

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар