Виктория Петрова проговори за личния си живот (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Водещата Виктория Петрова се чувства неуверена за някои неща, въпреки имиджа й на Желязна лейди

Водещата Виктория Петрова най-после повдигна завесата около личния си живот, който предпочита да пази в абсолютна тайна. Години наред водещата на новините в Би Ти Ви категорично отказва всякакви изяви, които не са свързани пряко с работата й.

В нюзрума на Би Ти Ви половинката на Красен Кралев се ползва с имидж на Желязна лейди. Тя обаче признава, че има редица емоции, които й тежат и не е чак толкова силна, скакъвто имидж се ползва. „Не мога да кажа за себе си, че съм супер силна. Неуверена съм за някои неща. Липсата на здраве, разочарование – това ме прави тъжна“, казва Петрова. „Не знам дали с такова впечатление остават хората, че съм силна, а по изключение някаква емоция ме прави слаба. Наскоро детенце на два месеца се бореше за живота си. Безумно гадна болест – цироза. Тъжна история. Вади ме от равновесие“, споделя още Виктория за това както я натъжава.

Тя признава, че се е превърнала в абсолютен работохолик и не съжалява за това. „Нито сама лъжа себе си, нито съм заблудила някого, че е така. Да си журналист и да не си отдаден на 100% – абсурд. Това е моят живот. Така съм си го избрала да бъде. Зарежда ме да работя. Не чувствам умора от ефира“, категорична е тв звездата, пише „Ретро“.

Неведнъж тя е била в центъра на медийни слухове и трън в очите на колежки заради естествената си хубост. Виктория споделя, че е суетна, но само в рамките на нормалното и никога не е искала да изпъква само с красота си.

Виктория Петрова открехна завесата около личния си живот сн. hotarena.net

Виктория Петрова открехна завесата около личния си живот сн. hotarena.net

„Старала съм се, учила съм, чета по различни теми, за да не бъда голословна. Тази битка обаче е обречена“, разсъждава Виктория Петрова, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар