Амал Клуни и Джордж на прицела на папараци (Актьорът защити жена си от преследвачите)

Амал Клуни и Джордж на прицела на папараци (Актьорът защити жена си от преследвачите)
2.5 (50%) 2 votes

Холивудският актьор и адвокатката са перфектната двойка, а мистър Клуни е изключителен кавалер

Амал Клуни и Джордж прекараха вечерта на официално събитие. 41-годишната адвокатка по човешки права и 58-годишния холивудски актьор бяха спипани от папараци когато се прибираха вкъщи.

Амал както винаги изглеждаше безупречна. Тя бе избрала изумруден комплект от пола и корсет от коприна. Перфектния си външен вид бе допълнила с бежови обувки от велур и малка дамска чанта тип клъч. Косата и бе прибрана назад в леки къдрици, а на устните си бе сложила тъмно червено червило.

Снимка: Legion-Media

Госпожа Клуни вървеше хваната за ръката на съпруга си. Джорд бе облечен с класически тъмен костюм и черна риза. През целия път до дома двойката бе преследвана от фотографите. Светкавиците на камерите дори заслепиха съпрузите. Господин Клуни не издържа и най-учтиво помоли папараците да не бъдат толкова досадни.

Амал на външен вид изглеждаше много спокойна, но с благодарност погледна Джордж, който искаше да я защити от нахалниците.

От скоро холивудският актьор е с променена визия – пуснал е брада. В този свой нов образ бе видян да оседлава магаре на снимачната площадка където снима рекла за известна марка кафе, предават от graziamagazine.ru. Е, малко изглежда по-стар, но път има вид на същински благородник.

Скоро двамата с Амал празнуваха петата годишнина от сватбата си в компанията на приятелите си Синди Крауфорд и Ранди Гербер. С които бяха на вечеря. Почитателите на двойката коментират, че все още изглеждат досущ като влюбени ученици.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар