Малката дъщеря на Христо Стоичков се разведе (Вижте повече за семейната драма)

Гласувайте за статията

По-малката дъщеря на Христо Стоичков – Христина, сложи край на брака си

Семейни драми са белязали напоследък фамилията на Христо Стоичков. По-малката дъщеря на футболиста – Христина, се е развела със съпруга си Лука. Това се случва по-малко от две години след пищната сватба, на която двамата се врекоха във вечна любов. По-рано тази година се разбра, че и кака й Мика е напуснала мъжа си Айкут, от когото има дъщеричка.

Шанс за любовта на Христина и Лука очевидно няма. Дъщерята на Стоичков изтри всички техни снимки в социалните мрежи, в това число и кадрите от венчавката им. Според запознати Камата трудно приел развода, но изцяло застанал зад гърба на дъщеря си и вече дори не контактува с бившия си зет.

От няколко месеца насам пък Христина вече не се представя в фамилията на мъжа си и отново е Стоичкова, което потвърждава новината за тяхната раздяла. За 5-те години, в които Хриси и Лука изкараха в страстна любов, те така и не можаха да станат родители, пише „Ретро“.

Макар миналата година да се заговори, че Христо Стоичков отново ще става дядо, това се оказа просто слух.

Припомняме, че Христина и Лука се врекоха във вечна вярност един на друг през лятото на 2016-та година. На пищна церемония в баровския РИУ Правец двамата си казаха заветното „да“. На тържеството присъстваха над 200 гости, като сред тях имаше редица именити спортисти. На сватбата присъстваха и всички съотборници на Стоичков от славното лято на 1994-та година.

Само роклята на Христина струваше над 5 000 евро. Тя бе дело на световноизвестният дизайнер Валентино. В разгара на купона таткото нападна неканен репортерски екип, опитал се да снима младоженците, предават от hotarena.net.

По-малката дъщеря на Христо Стоичков Христина се разведе сн. hotarena.net

По-малката дъщеря на Христо Стоичков Христина се разведе с Лука сн. hotarena.net

По-малко от две години след пищното тържество обаче, бракът на Христина и Лука се разпадна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар