Родната къща на Слави Трифонов опустя

Гласувайте за статията
Мама Здравка се изнесе при дъщеря си в Плевен

Родното село на доскорошния шоумен и новоизлюпен политик Слави Трифонов – Учиндол, вече официално не съществува като административна единица – пише в. „Уикенд“. Селото край Плевен от няколко години има друго официално име – Тодорово, но и новото название не решава проблема с демографския срив. В родното село на Дългия някога са живели 4500 души, а днес то е с едва 300 жители, предимно възрастни хора – отбелязва изданието.

Местните жители споделят, че Слави Трифонов не е стъпвал в родната си къща от погребението на баща си Тодор, който почина преди две години на 85-годишна възраст след кратко боледуване. След смзъртта му Слави прибра майка си Здравка и оттогава родната къща на шоумена е необитаема и пустее.
„Здравка живее в Плевен, взе я дъщеря й Петя след смъртта на Тодор“ – разправят хората в селото.

Други жители на плевенското село свидетелстват, че Слави не е осъмвал в родния си дом от поне 20 години, откогато е и светска знаменист №1 в държавата. Никой от местните не е разговарял с него, тъй като контактувал единствено с родителите си.
„Минаваше за по час-два, калкото да нагледа родителите си. После отпрашваше с джипа си към Плевен. Никога не идваше сам, две коли го следваха – вероятно с гардове“ – спомнят си местните жители визитите на Дългия.

Слави загърби бащината къща

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар