Разкриха коя е Розата в „Маскираният певец“

Кой ли се крие зад маската на Розата?
0

Най-мистериозният участник в „Маскираният певец“ е разгадан

Най-голям интерес сред участниците в шоуто „Маскираният певец“ предизвикаха Рицарят, който се оказа актьорът Димо Алексиев, и енигматичната Роза – пише в. „Уикенд“.
„Аз съм Розата. Аз имам бодли, но не наранявам никого. Аз искам да направя света край мен по-красив“ – заяви при представянето си най-загадъчният персонаж в шоуто.

„Това вибрато и този пауър във високите тонове могат да са само на една певица – Роберта. Тя прави същите извивки с гласа си, фразата накрая е типична за нея“ – заявяват пред изданието музикални експерти, запознати с творчеството на най-популярните ни изпълнители. Че под маската на Розата се крие именно Роберта, още след първото ѝ изпълнение заподозря единствено поп звездата Мария Илиева, която е в отбора на детективите в „Маскираният певец“.

На въпроса ѝ дали Розата се занимава с преподаване на музика на деца, маскираната певица отговори утвърдително. От 2006 г. Роберта оглавява катедра „Поп пеене“ и преподава вокална техника в столичното музикално училище „Любомир Пипков“. Водила е майсторски класове по поп и джаз пеене във Франция, Италия, Полша и Виетнам.

Дискусията кой се крие под маската на Розата с дрезгав глас се оказа най-разпалената в интернет. Зрителите продължават да спорят дори за пола й. Някои заподозряха, че това е Стефан Илчев, но наличието на маникюр под ръкавиците свали това предположение.[kkstarratings]

Кой ли се крие зад маската на Розата?
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.