Слави Трифонов с интернет телевизия (Проектът му тръгва до броени дни)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов се изправя срещу „Господари на уеба“

Слави Трифонов стартира своя проект с интернет телевизия. Най-успешният тв водещ ще гледаме на телефоните си. А новото му шоу ще бъде насочено предимно към младите, обясниха близки до обкръжението на Дългия.

„Със сигурност и шоуто ще тръгне, дори в момента се работи върху това как ще изглежда то, защото промяната не е голяма. Сценаристите и в момента работят върху идеята да няма гост всеки ден, а да е по-раздвижено и по-смешно от изданията в Би Ти Ви. Ще разчитаме повече на актьорите, но не само за скечове, а и в предишните им образи, които много се харесваха на хората“, споделиха от екипа на Трифонов, пише „България днес“.

Конкурент на шоуто на Слави става предаването „Господари на уеба“, което също се излъчва в интернет. „Считаме, че бъдещето е в интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас – свобода на словото“, споделиха „Господарите“. Те вече разработиха нова платформа с актуално и атрактивно съдържание, ударни разследвания и репортажи.

Колкото до новата партия на Трифонов, според социолозите основният символен ресурс на Слави е да е „срещу всички“. „Търсим млади и необременени хора, затова направихме и дискусиите, които излъчихме в интернет“, споделиха от екипа.

Съществува и вариант Трифонов и компания да подкрепят на следващите избори нова евентуална партия на президента Румен Радев. Само преди години в разговор в шоуто с ген. Румен Радев Трифонов за първи път сподели за бъдещите си амбиции в политиката.

„На мен ми харесва как се държиш и как изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда докрай искрен – политиците трябва да изглеждат като тебе. Всъщност ти защо не станеш политик?“, попита го Слави. „Моите амбиции са в областта на авиацията и военното дело“, отговори Румен Радев. „… Засега. Те и моите са в областта на шоуто… Засега“, каза Трифонов.

Слави Трифонов с интернет телевизия снн. Фейсбук

Слави Трифонов с интернет телевизия снн. Фейсбук

Години след този разговор на тв водещия и Радев, двойната закана на Трифонов изглежда се сбъдна. И Румен Радев и той скочиха в дълбокото блато на българския политически живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар