Хилари Клинтън призна: Най-големият ми подвиг е, че останах омъжена! (Какво сподели за брака си?)

Гласувайте за статията

Хилари Клинтън призна, че най-големият й подвиг е бракът й

Хилари Клинтън призна, че най-големият й подвиг е бракът й с Бил Клинтън. Бившата първа дама на Америка даде откровено интервю в сутрешния блок на една от големите национални телевизии на Америка.

В предаването „Добро утро, Америка“ Хилари говори за най-големите си подвизи и постижения. Оказва се обаче, че за бившата първа дама, не кандидатурата й за президент, а бракът й е най-голямото й постижение.

„Мисля, че най-смелото нещо, което съм правила е решението ми да остана омъжена“, казва Хилари. И признава, че й е било много трудно да вземе това решение, особено след като скандалът се разчул в цял свят.

Тя споделя, че приема това свое решение като най-смелото нещо на света.

Припомняме ви, че Хилари е омъжена за бившия американски президент Бил Клинтън. Той бе уличен в най-голямата афера на всички времена. Разкри се, че е имал връзка със стажантката Моника Люински, както и с други жени, които са работели в Белия дом.

Въпреки невероятния скандал и опита за импийчмънт, Хилари остана до съпруга си. Бившата първа дама на САЩ неизменно стоеше до него и запази брака им дори и след това. Днес те отбелязват 44 години семеен живот. И въпреки всички проблеми, Хилари продължава да го подкрепя.

В професионален план обаче първата дама смята, че решението й да се кандидатира за президент на САЩ е най-смелото нещо, което е правила. И въпреки че е загубила от Доналд Тръмп, тя не счита загубата си за провал.

Много е вероятно при следващите избори Хилари отново да направи опит да се кандидатира за президент на САЩ. Засега обаче тя е доволна да бъде опозиционер на Тръмп и да продължава да се бори. „Да продължиш да се бори всеки ден. Да станеш и да се бориш. Това е подвиг“, казва още Клинтън.

Хилари Клинтън с емоционално признание сн. Инстаграм

Хилари Клинтън с емоционално признание сн. Инстаграм

И не се отказва от политиката дори и сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар