Преслава се изложи (Вижте как се присмя на жертвите на домашно насилие)

Гласувайте за статията

Преслава с непростим гаф

Преслава се изложи. Поп фолк изпълнителката демонстрира дебелашко чувство за хумор и незнание. През последните седмици Преслава споделя доста кадри от своите задгранични пътувания. След италианската столица Рим дойде ред на Истанбул.

По всичко личи, че Преслава си прекарва страхотно и глези сетивата си. В ежедневните Инстаграм истории на добричлийката се редят забележителности, маси, отрупани с вкусотии, зашеметяващи гледки от Босфора и златни съкровища от музеите… за малко да забравим широко обсъжданите снимки без грим. Това обаче е нещо нормално за една звезда.

Един специфичен кадър, който поп фолк изпълнителката публикува в поредното стори в Инстаграм обаче, привлече вниманието на репортер на LifeOnline.bg. И ако беше само снимката, нямаше да има никакъв проблем, но текстът към публикувания фотос си е истински гаф.

Скандалното стори, което Преслава е качила в профила си в мрежата, показва арт инсталация, посветена на жените жертви на домашно насилие и загубили живота си при такова. Тя представлява 440 чифта обувки, висящи от фасадата на сграда в Инстанбул. Туристи от цял свят вадят телефоните си, за да снимат на пръв поглед обичайния контраст в архитектурата на мегаполиса.

Обувките са дамски, но поводът те да висят там, не е нито весел, нито повод за празник. Става дума за насилие, а 440 е броят на жените, убити от съпрузите си през миналата година в Турция.

Преслава снима инсталацията и въодушевено написа върху снимката: „Обувки да искаш“. Текстът бе придружен и от хилещ се емотикон.

Преслава се подигра на жертвите на домашно насилие сн. Инстаграм

Преслава се подигра на жертвите на домашно насилие сн. Инстаграм

С този кадър поп фолк изпълнителката се подигра с жените, които са станали жертва на домашно насилие и са загубили живота си от ръката на мъж, предават от hotarena.net. Надяваме се, че Преслава ще има смелостта да си признае гафа и да се извини за нелепия надпис върху качената снимка в сторито й в Инстаграм.

Певицата с нелеп надпис върху снимка сн. LifeOnline.bg

Певицата с нелеп надпис върху снимка сн. LifeOnline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Преслава се изложи (Вижте как се присмя на жертвите на домашно насилие)”

  1. Елена

    окт. 02. 2019

    Вие,извинение,ха,ха,ха……..,интелект трябва,за да разбереш простотията си,но къде ти у Преса!

Добавете коментар