Любимият на Гала – Стефан Николов тръгна на бокс! (раздава го як мачо)

Любимият на Гала – Стефан Николов тръгна на бокс! (раздава го як мачо)
5 (100%) 1 vote

Половинката на Гала – Стефан Николов тръгна на бокс, раздава го як мачо!

Мъжът на водещата Гала – Стефан Николов тръгна на бокс. Любимият на блондинката и водеща на „На кафе“ е решил да конкурира братя Пулеви в силовите спортове. И се е отдал на нова страст – да удря яко крушата.

 Стефан Николов

Стефан Николов на Гала става боксьор

Стефан Николов е запален по фитнеса от няколко години. Но сега решил, че е време да започне нещо ново и различно. Затова се насочил към бойните спортове, пише вестник „България днес”.

Мъжът на Гала още не се впуска в спаринги, но и това може да се случи скоро. Всяка свободна секунда той тренира усилено под зоркото на личен треньор. Стефан упражнява най-различни удари и се хвали, че скоро може би ще удря като Кобрата.

Що се отнася до семейния им живот с Гала, нещата вървят повече от чудесно. Двамата се разбират отлично и продължават да се обичат така, както и в началото на връзката им. Да не забравяме, че са заедно вече повече от десет години.

С това двамата са истински пример за родните звезди, много от които не могат да се похвалят с рекорда им. Пожелаваме им и занапред да са все така влюбени и сплотени!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар