Дарина Павлова трогна Берлускони

Дарина Павлова трогна Берлускони
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова се обясни в любов на Берлускони

Дарина Павлова трогна Силвио Берлускони с жеста, който направи за него за рождения му ден. Тя му се обясни в любов със следните слова.

„Пожелавам ти всяка усмивка, която ще те накара да се чувстваш добре, пожелавам ти всяка мечта, да ти се сбъдва, пожелавам ти надежда, която ще стопли сърцето ти… честит рожден ден, скъпи Силвио“, написа Дарина. Пожеланието й бе придружено от нейна обща снимка с експремиера на Италия.

Публична тайна е, че двамата имат дългогодишно познанство. В минало имената им бяха спрягани в любовна връзка, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“. И до днес Мадам Мулти отрича тези твърдения, въпреки че съмненията за общото й интимно минало с бившия италиански премиер остават.

Към днешна дата вдовицата на Илия Павлов се носи на крилете на любовта със своя любим Силвио Берути. От години тя има връзка с младия италианец и двамата не спират да обикалят света.

Преди месеци милионерската вдовица преживя поредния удар от съдбата. Тя претърпя гинекологична операция. Дарина не крие, че това е бил много тежък период за нея. Но за щастие всичко приключило добре.

След като се възстанови, Мадам Мулти веднага възобнови светските си изяви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар