Поли Генова гледа бебето си сама, мъжът й постоянно отсъства! (още подробности)

Поли Генова гледа бебето си сама, мъжът й постоянно отсъства! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Поли Генова гледа бебето си сама, половинката й постоянно отсъства!

Чаровната Поли Генова е засечена да се разхожда със своя малък син из улиците и парковете на София, в компанията на своя мениджър.

Поли Генова

Чаровната певица Поли Генова си гледа сама бебето, Джоузеф пътува често

Тъй като половинката й Джоузеф Шардън е холандец, а освен това работата му го изисква, той пътува често извън България. И на усмихната изпълнителка често й се налага дундурка бебето сама.

Певицата стана майка на 12 април и е неотлъчно до малкия си принц, без да се оплаква от следродилни депресии и без да ползва грижите на бавачки. Папараци са запечатали моменти от нейната разходка и нежните милувки, с които дарява детенцето си.

Иначе двамата с партньорът й се запознават на „Евровизия 2016“ в Швеция. Джоузеф е познат на един от най-близките приятели на Поли – Благой Каламски.

Работи като мениджър продажби в известна компания за осветителни и озвучителни тела и покрай тази си дейност посещава места като Евровизия и други форуми, тъй като продуктите на фирмата се използват предимно по турнета и концерти.

Поли Генова и Шардън се харесват от пръв поглед, но едва година по-късно връзката им става сериозна. А на 12 април тази година се роди и техният син.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар