Волен Сидеров в чутовен скандал по БНТ, извеждат го с полиция (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Лидерът на Атака си изпусна нервите в ефир, спретна истински цирк

Волен Сидеров жестоко се изложи по време на участието си в предаването „Референдум” по държавната медия. Стигна се до там, че водещата трябваше да вика жандармерия, за да изкара политика извън студиото.

Сидеров, който е кандидат за кмет на София обвини телевизията майка в цензура, тъй като журналистката Добрина Чешмеджиева му изключи микрофона. Той не се вмести изказването си в регламентираните  минути, в които поканените могат да говорят.

Колаж: ПИК

И след като направи нов опит да се включи в предаването шефът на Атака бе изведен с полиция, която водещата извика , за да го извади от ефир.

„Референдум” за кратко прекъсна и когато страстите в студиото се успокоиха продължи с финалните изказвания на другите поканени гости.

Циркът обаче не свършил до тук. Продължил и зад кулисите. Сидеров бил нагъл и заявил, че телевизията е държавна и ще прави каквото той реши.

Сутринта генералния директор на медията Емил Кошлуков се появи в сутрешния блок на БНТ и разпореди, че забранява лидерът на партия „Атака” да има изяви в ефир до края на предизборната кампания за местни избори 2019, които ще се проведат на 27 октомври.

Водещата Добрина Чешмеджиева коментира инцидента като заяви, че Сидеров се смятал недосегаем и тя не могла да се справи със ситуацията, затова повикала и жандармерията, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар