Чаатай Улусой сложи в малкия си джоб Къванч Татлъту

Чаатай Улусой сложи в малкия си джоб Къванч Татлъту
3 (60%) 2 votes

Началната заплата, при която актьорът започва снимките на сериала за “Нетфликс”, не е толкова впечатляваща

Турският актьор с български корени Чаатай Улусой сложи в малкия си джоб колегата си Къванч Тътлату.

Местните медии разкриват, че Kъванч Татлъту вече не е най-скъпоплатеният турски актьор. Той е бил изместен от 29-годишният му колега Чаатай Улусой.

Той е звездата в “Защитникът” – първия турски сериал на американския гигант “Нетфликс”. За всеки епизод от третия и четвъртия му сезон получава 500 000 турски лири, което е около 162 850 лева. За сравнение – Къванч Татлъту вземаше по близо 100 000 турски лири (около 25 297 лева) за всеки епизод на “Искрите на отмъщението”.

Чаатай Улусой

Началната заплата, при която актьорът започва снимките на сериала за “Нетфликс”, не е толкова впечатляваща

Всъщност началната заплата, при която Чаатай Улусой започва снимките на сериала за “Нетфликс”, не е толкова впечатляваща, пишат турските медии. Но след огромния успех на “Защитникът” американската компания подписва договор с актьора той да получава колосалната сума в началото на януари тази година за третия и четвъртия сезон на сериала.

Това е обичайна практика в киноиндустрията на Запад – актьорите и много гледани тв предавания да увеличават заплащането си преди успеха на всеки следващ сезон. Така например звездите от “Игра на тронове” вземаха 700 000 долара за всеки епизод, в който се снимат.

Освен всичко друго от “Нетфликс” били толкова доволни от работата и таланта на Чаатай Улусой, че след като приключили снимките на “Защитникът” миналия месец, веднага започнали пак преговори с него. Те били сериозно притеснени да не отиде при конкуренцията, пишат турски издания.

Актьорът е добре познат и на българските зрители. Той веднага привлече вниманието с първия сериал, в който участва и бе излъчен у нас – “Огледален свят”, като още тогава се появиха няколко български фен клуба на звездата.

Но не само това го свързва със страната ни – неговият баща е роден и живял тук до 10-ата си година, а след това емигрира в Турция. Майката на актьора е с босненски произход, пише 24chasa.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар