Няма да повярвате в какво се е превърнал синът на Волен Сидеров (ФОТО)

0

Малчуганът се почувствал като истинска холивудска звезда

Преди броени дни наследникът на Волен Сидеров – Волен Сидеров-младши, отпразнува четвъртия си рожден ден.

За специалния ден на Волен Сидеров-младши, родителите му бяха организирали парти, на което присъстваха шепа добри семейни приятели. Тържеството се проведе в столично заведение, където малкият Волен Сидеров духна свещичките на тортата под бурни аплодисменти.

Волен Сидеров
Малчуганът се почувствал като истинска холивудска звезда

На емоционалната за Деница дата, тя публикува снимка от разгара на празненството с прочувствено послание към нея.
„Нашето мило момче стана на 4 години! Бъди ни жив и здрав, безкрайно щастлив и винаги готов за предизвикателствата на живота! Обичаме те, съкровище!“, написа гордата майка Деница.

Освен очакваните играчки, които рожденикът Волен-младши получил от всички гости на купона си, на празника си се почувствал като истинска холивудска звезда. Причината за това била честитката, с която го изненадали по телевизията.

От екипа на Алфа тв спретнали изненада на малчугана – кратък репортаж с негови снимки, парти музика и пожелания към него и родителите му.
Близки до семейство Сидерови издават, че Волен-младши доста бил надрасъл възрастта си.

Още от 3-годишен той умеел да чете, да брои без проблем и проявявал завидни актьорски и музикални умения. Отсега сядал зад любимия инструмент на баща си – барабаните, и също като него имал дарба в литературата. Вече имал вдъхновение да съчинява сам истории, и то с чувство за хумор.

Неотдавна самият Волен Сидеров показа, че наследникът му вече е вещ и в политическите дела, след като пусна снимка на сина си, четящ с интерес „Планът Сидеров“.

„Какво ще стане занапред, вече не знам. Моля се да съм жив и здрав и на крака, докато израсне. Много е важно да съм до него в годините, когато порасне и започне да разсъждава. Тогава вече ще бъде по-важно моето присъствие. Сега все още мама му е основната опора“, споделя лидерът на „Атака“, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.