Прическата на Мая Манолова разбуни духовете

Гласувайте за статията

Тя дори стана тема на задочен спор между нея и Борисов

В последно време почти всички коментират прическата на Мая Манолова и това колко пари дава за нея.

Русото си каре с бретон бившата обмудсманка оформя при една от ученичките на стилист Капанов. Съперницата на Йорданка Фандъкова е редовен клиент на коафьорката от няколко месеца. И наистина – тя стои в салона близо 2 часа! Процедурата се повтаря поне три пъти седмично.

Мая Манолова предпочита да се фризира рано сутрин, за да избегне навалицата. Подкрепяната от БСП кандидат-градоначалничка дава по 50 лева за разкрасяване на всеки 3-4 дни, но понякога и по повече.

Мая Манолова

Тя дори стана тема на задочен спор между нея и Борисов

Когато й предстоят важни срещи, тя прави и грима и маникюра си в салона. Онзи ден малко преди 9 сутринта управляваното от професионален шофьор сребристо БМВ на Мая Манолова я закара при фризьорката й на бул. „Христо Ботев“

Майсторката на дамските прически я покани да седне на удобен стол, след което се зае да оправя косата й с четка и сешоар.

Малко по-късно в салона влезе мъж с папка под мишница. Той подаде на Манолова някакви документи, а тя ги прегледа набързо, след което го помоли да ги остави до дамската й чанта.

През цялото това време пък ученичката на Капанов не спираше да обгрижва русата й грива. Когато фризьорката си свърши работата, Манолова стана и подаде петдесетачка. После си пожела приятен ден на персонала и излезе с младия мъж, донесъл й книжата.

Оказва се, че тази прическа не й излиза никак евтино

Двамата си поприказваха на улицата, а когато се разделиха, мераклийката за столичен градоначалник отпи глътка кафе от картонената чаша в ръката й. Ободрителната напитка й бе налята в салона.

Манолова аха да се качи в автомобила си и да поеме по задачи, когато към нея се приближи брюнетка на средна възраст. Двете започнаха да коментират някакъв казус, а след като намериха начин за решението му, към кандидат-кметицата се втурна и спортно облечен господин с посивели коси. На него Мая Манолова също отдели ценни минути от времето си.

Престоят на бившата омбудсманка във и пред фризьорския салон продължи цели 2 часа. Колата й напусна района чак в 11 часа.

В началото на предизборната кампания Манолова имаше задочно спречкване на тема прически с Бойко Борисов. До това се стигна след като на 2 септември в 8,30 ч. сутринта блондинката попадна в ПТП. Тогава медиите набързо разтръбиха, че лимузината на Мая е катастрофирала, докато е пътувала от фризьорския салон към офиса й.

Новината стана сензация, а журналистите се юрнаха да разпитват кандидат-кметицата за подробности за инцидента. Тя пък се подразни от интереса им и си позволи да им дава съвети как точно да си вършат работата. Искам репортаж от салона, където се подстригва премиера… Кой го подстригва, как се подстригва и за колко пари, рече им разгневената Манолова.

Още същия ден министър-председателят задоволи любопитството на червената фурия с брифинг в централата на ГЕРБ. „За жените е важно да си правят фъш-фъш и обем. Аз си се подстригвам сам“, отсече той, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар