Щерката на Гала подложена на жесток тормоз Преглеждания: 2541

Мари изненада всички с реакцията си
0
Оценете този post

Мари изненада всички с реакцията си

Докато Гала води предаването „На кафе“ по Нова тв и успоредно с това журира и в новото шоу на медията – „Маскираният певец“, Мари попадна в епицентъра на нещо страшно.

Запознати издават, че единствената наследница на Гала, е станала жертва на онлайн тормоз. Това, което направила Мари Будева обаче удивило не само близките й, но и всичките й стотици последователи в социалната мрежа.

Гала
Мари изненада всички с реакцията си

Вместо като мнозина да се стресне, красивата Мари Будева сама подала сигнал, че неизвестен фейсбук потребител я залива системно с всевъзможни мръсни и нецензурни обиди във вид на коментари под постове.

Щерката на Гала дори е поискала обяснение в лично съобщение до профила на виртуалния насилник. Тя обаче така и не получила отговор от виртуалния насилник. Вместо това обидите му продължили, но вече не само лично към нея, но и към всички, които коментират постовете й.

Докога ще продължи онлайн тормоза към щерката на Гала и дали профила му в социалните мрежи ще бъде блокиран заради многото оплаквания от него, предстои да разберем, пише zajenata.bg.

Припомняме, че напоследък все повече известни личности падат в жертва на онлайн насилници. Разбира се всеки от тях е с различно искане по отношение на жертвата си. Неотдавна рапърът Вензи също изплака от проблеми в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.