Страшната истина за Веселин Плачков излезе наяве

Актьорът сменил шест училища заради…
0
3.5/5 - (2 votes)

Актьорът сменил шест училища заради…

Страшната истина за актьора Веселин Плачков излезе наяве.

Оказва се, че звездата от премиерния сериал на Нова телевизия „Пътят на честта“ – Веселин Плачков, има криминално досие досущ като героя си.

Екранният Киро Християнина сам разкри, че е бил подвеждан под съдебна отговорност, но не за дребни престъпления, а за физическо посегателство.
Кирливите ризи на актьора станаха достояние на цяла България по време на участието му в миналогодишния сезон на „ВИП Брадър“.

Веселин Плачков
Актьорът сменил шест училища заради…

В сеирджийското риалити шоу Веселин Плачков призна, че е имал дела за побой. Признанията дойдоха, след като се зарече, че ще „прегризе гърлото“ на скандалния гримьор Валентин Кулагин. Продуцентите не допуснаха това да се случи като се намесиха и му подсказаха, че подобни актове са наказуеми.

Плачков бил непоправим хулиган в детските си години

Актьорът с опърничаво поведение бил непоправим хулиган още от дете. Заради конфликтното си поведение се наложило да смени 6 училища, докато завърши средно образование. Първо учил в елитната професионална гимназия по строителство и архитектура в Плевен. Веско обаче изпитвал ужас от точните науки и не влизал в часовете.

Във втори курс го изключили дисциплинарно и продължил да учи в механотехникум в паралелка за съобщителна техника.
Но и там не издържал дълго.
После попаднал в техникума по ядрена енергетика в Белене. След това последвали още 3 премествания заради неизвинени отсъствия.

Единственият предмет, който го вълнувал и му допадал в училище, била историята. Афинитета си към нея той затвърди и с ролята си на Апостола в лентата на Максим Генчев „Дякон Левски“, която разбуни духовете преди няколко години. Именно тогава името на Веселин Плачков се нареди на звездния небосклон у нас. Арт гилдията обаче скочиха срещу него, че не бил подходящ да влезе в обувките на Левски, защото имал криминално минало и десетки татуировки по тялото си.

Рисунките с туш по тялото на Плачков не са моментен каприз, а увековечават важни събития от живота му. Към днешна дата Плачков няма нищо общо с образа си на лошо момче, защото е семеен и щастлив.

Жената до него е певицата Мариана Попова, с която имат обща дъщеричка. От предишните си връзки и двамата са родители на по още едно момиченце. Съвсем скоро Веселин имал намерение да отведе любимата си до олтара, и то по стар тракийски обичай, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.