Димитър Рачков заби… (ФОТО)

0
Оценете този post

Изглежда всячески се опитва да дразни Мария Игнатова

По всичко личи, че комикът Димитър Рачков е пленен от красотата на 23-годишна топ моделка.

Става въпрос за Мина Попова. В профила на актьора в социалната мрежа Фейсбук се появи кадър, на който Димитър Рачков е с манекенката. Освен това прави впечатление, че двамата са се прегърнали, а на лицата им са грейнали широки усмивки.

Димитър Рачков
Изглежда всячески се опитва да дразни Мария Игнатова

От началото на тази пролет актьорът отново влезе в редиците на ергените, след като с дългогодишната му половинка Мария Игнатова прекратиха окончателно 8-годишната си любов. За пореден път Рачков не изневерява на вкуса си и отново се движи в обкръжението на атрактивни жени. Новата му фаворитка Мина обаче е доста по-млада и от бившата му Мария, и от самия него.

Девойката е сред най-актуалните имена в модния бранш в момента. В колекцията си с корони е вписала титли от световни конкурси като „Мис Планет Вселена 2014“, „Топ Модел на Планетата“ и „Най-перфектно лице“. Попова се прочу в светските среди още като 18-годишна, когато грабна званието „Мис Абитуриентка“.

Близки до актьора обаче коментират, че той все още не бил готов за нова сериозна връзка. По всяка вероятност тези задявки с популярни хубавици, са за отмъщавал на Мария Игнатова,.

Освен че психически Рачков нямал кураж да заживее с друга жена, не му оставало и много време за личен живот. Последните няколко месеца се оказаха твърде динамични за актьора не само в работен, но и в семеен план.

Заради поредните изцепки на по-малкия му брат Петър, актьорът бе принуден да пътува многократно до родния си град. Припомняме, че Петър бе заловен от бургаските криминалисти да укрива синтетична дрога. Поради тази причина Димитър Рачков се опитва да го контролира отблизо.

Бащата на братята Рачкови се поболял внезапно и в момента Митко го водел по доктори в столицата, за да го вдигнат отново на крака. Отделно от това комикът е ангажиран с турнето на комедийния си моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков”, с който обикаля из страната и тази есен.

Представленията той съчетава и с воденето на премиерното предаване на Нова телевизия „Маскираният певец“, чийто продуцент е Маги Халваджиян, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.