Кирил Добрев пръсна 67 хиляди лева за…

Гласувайте за статията

Той обаче имал едно основно изискване към наследниците си

Зам.-шефът на червените редици Кирил Добрев не щади средства.

Запознати издават, че Кирил Добрев е амбициозен баща и дава луди пари за образованието на наследниците си.

Дъщеря му тази година е осмокласничка, но не в редово държавно училище, а в частния Американски колеж в София.

Кирил Добрев

Той обаче имал едно основно изискване към наследниците си

Справка с „ценоразписа“, публикуван на официалния интернет сайт на школото, показва, че годишната такса за ученик там възлиза на 6700 евро. За 5-те години, които щерката на Добрев ще изкара зад чиновете на престижното училище, той ще похарчи внушителните 67 хиляди лева. Ако междувременно таксите се покачат, то съответно и сумата ще набъбне.

Дали бесепарят е почерпил в централата на червените за успеха на щерка си, колегите му не издават. „Всичко хубаво, но защо с Корнелия не си пратиха децата да учат руски, а ги образоват по американски стандарт“, шушукали помежду си негови съпартийци.

Дъщеря му получава скъпи подаръци за старанието си

Социалистът изключително държал на отличния успех на щерка си. През годините той неведнъж е показвал в личния си фейсбук профил снимки на бележника ѝ, осеян от горе до долу с шестици.

Кирил Добрев се отплащал подобаващо за старанието, като угаждал на наследничката си със скъпи подаръци. Досущ като него, тя също е увлечена по модните тенденции и световните марки, а в гардероба си има обувки за по 2 хиляди лева чифта.

Не по-различно стоят нещата и с по-големия ѝ брат Николай. През лятото пък той завърши престижен бизнес университет в Лондон и вече има диплома в специалността „Инвестиции и финансов риск“.

За 3-годишното му обучение на Острова баща му се бръкнал 120 хиляди лева само за солените семестриални такси. В тази сума не влизат личните разходи за квартира и джобните пари, които е получавал от родителите му, за да не му липсва нищо.

Зам.-шефът на БСП обаче има едно основно изискване към децата си – когато завършат и понатрупат опит в чужбина, задължително да се върнат да градят кариери у нас. За разлика от него, Корнелия Нинова не настоявала синът ѝ Рафаел да се прибере от САЩ, където той е финансов анализатор в една от най-богатите банки в света, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар