Благой Георгиев показа бебето за пръв път (ФОТО)

Гласувайте за статията

Малчуганът е четвъртата поред рожба за футболиста

Плеймейтката Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев, станаха родители.

Благой Георгиев е на седмото небе от щастие при все, че за него това е четвъртата поред рожба от трета жена. За Златка Райкова това е първа рожба.

Благой Георгиев

Малчуганът е четвъртата поред рожба за футболиста

Благой Георгиев се похвали сам за щастливото събитие и публикува снимка в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Снимката бе придружена от красноречив текст: „Вчера е история, утре е мистерия, днес е дар от Бога, ето защо ние го наричаме подарък.“ Благодаря ти, БОЖЕ, че ме дари с НЕГО!!! Благодаря ти Златка Райкова за това прекрасно създание Благо Джуниър. Обичам ви“.

Както вече стана ясно, малчуганът носи името на баща си. Джизъса има дъщеря Йоанна на 9 години и син Давид на 6 години от бившата гимнастичка Христина Витанова.

От брака му с Есмер пък се роди наследникът му Елай, който е на две годинки.
Благой Георгиев се разведе с рускинята преди година и почти веднага след това заживя с плеймейтката Златка Райкова, пише zajenata.bg.

Преди Златка Райкова да започне да качва в профилите си в социалните мрежи снимки в напреднала бременност, никой не й вярваше, че е бременна. Всъщност в това няма нищо странно предвид, че при нея се получи като с лъжливото овчарче. Още докато бяха под покрива на ВИП Брадър, тя се опита да заблуди съквартиранти и зрители, че е бременна.

Благой Георгиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар