Михаил Билалов хвърли истинска бомба след уволнението му от БНТ

Гласувайте за статията

Емил Кошлуков му изписа веждите, вместо да му избоде очите

Актьорът Михаил Билалов, който до неотдавна се изявяваше като водещ на емблематичната игра „Стани богат“ по БНТ, хвърли истинска бомба, след като бе уволнен от медията.

Свалянето от ефир на „Стани богат“ предизвика небивали реакции в социалните мрежи и не само там. Доскорошният водещ в БНТ Михаил Билалов обаче, съвсем не стои безучастно след уволнението си.

Михаил Билалов

Емил Кошлуков му изписа веждите, вместо да му избоде очите

Оказва се, че новият директор на БНТ Емил Кошлуков даже му е направил огромна услуга с този ход. Въпреки че вече не е водещ на предаването, Михаил Билалов, когото добре познаваме като Джаро от хитовия сериал „Под прикритие“, вече е ангажиран с нова работа, която ще му донесе доста солидни доходи.

Носителят на наградите „Аскеер“ и „Икар“ има зад гърба си над 50 роли в български и чуждестранни филмови продукции. Михаил Билалов е носител на 12 престижни награди от международни фестивали. Той е бил нает за 9 мокри поръчки на територията на САЩ и Канада, пише „Слава“.

Точно в толкова градове ще бъде играна комедийната постановка на режисьора Станимир Михайлов „Мокра поръчка“. В нея талант вихри блестящият тандем Михаил Билалов и Николай Урумов.

Актьорите летят на 1 ноември, а първото им представление е само 24 часа по-късно в Атланта. Следват Чикаго (3.11), Лас Вегас (6.11), Денвър (8.11), Торонто (15.11), Монреал (16.11), Бостън (17 ноември), Ню Йорк (19.11), а за финал пиесата ще се играе в американската столица Вашингтон на 24 ноември.

Поради огромния интерес сред българите зад Океана, които искат да се насладят на актьорския талант на Михаил Билалов, е възможно да бъдат добавени и още един-два града. Самият актьор е невероятно развълнуван от развоя на събитията около предстоящото си турне в САЩ и Канада, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар