Деси Цонева хвърли всички в шаш (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тръпне в очакване на появата на рожбата й

Дъщерята на покойния Димитър Цонев – Деси Цонева, която до броени дни ще стане майка за втори път, хвърли всички в шаш.

Деси Цонева не крие, че се чувства като „секси мамче“. Припомняме, че тя и 19 години по-възрастният й съпруг, очакват момиченце. От един от постовете на Деси Цонева в Инстаграм става ясно, че щастливото събитие ще е съвсем скоро.

Деси Цонева

Тръпне в очакване на появата на рожбата й

Преди няколко дни тя публикува снимки на порасналия си корем и сподели, че вече е в деветия месец. Деси Цонева не крие, че няма търпение да гушне бебето си в ръце.
Неотдавна тя сподели, че дъщеря й ще има две имена. второто име на малкото момиченце ще е на дядо й (Димитър Цонев) – Димана. Първото обаче остава в тайна до появата на мъничето на бял свят.

Щерката на Димитър Цонев не крие, че е искала момче и й е отнело много време, докато свикне с мисълта, че ще става майка на момиче. Тя обаче е категорична, че ще направи дъщеря си мъжкарана и няма да допусне да стане „розова принцеса“ като всички момиченца, пише bgdnes.bg.

Броени дни преди раждането, Деси Цонева се подготвя усилено за щастливото събитие. Тези дни тя е била забелязана с майка си в един от столичните молове. Именно тя е била човекът, който й е помагал с носенето на покупките. Междувременно Деси не пропусна да позира, пише zajenata.bg.

Деси Цонева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар