Щерката на Румен Радев изля чувствата си

Гласувайте за статията

Твърди, че всичко е започнало в парка „Гео Милев“

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, неведнъж е попадала в светските хроники.

Това до голяма степен е разбираемо като се има предвид поста, който заема баща й.

Наследницата на Румен Радев за първи път говори открито за личния си живот в обстойно интервю.
Поводът за откровенията на младото момиче е късометражно филмче за театралната трупа, в която тя играе.

Румен Радев

Твърди, че всичко е започнало в парка „Гео Милев“

От 9 клас Дарина е част от групата „Ле Страпонтен“ към столичното 35 СУ „Добри Войников“. Тъй като тази година президентската щерка е в 12 клас и й предстои да бъде абитуриентка, от догодина вече няма да е част от трупата.

Затова със съучениците си са решили да направят филмче, в което да разкажат за най-паметните си моменти заедно.
Първият въпрос, на който Дарина отговаря, е как е попаднала в трупата.

Тя се съгласява с обясненията на своя приятелка, че всичко е започнало в парка „Гео Милев“. Там двете решили да си измислят своя пиеса, с която да се представят пред учителите и да заявят желанието си да влязат в кръжока. „Аз играх мъж, защото реших, че ми пасва повече“, разказва Дарина.

Няма да е изненада, ако продължи обучението си в НАТФИЗ

Попитана кой е най-емоционалният й момент в „Ле Страпонтен“, тя изпада в дълго емоционално откровение, а очите й се насълзяват. „Моментът, в който разбрахме, че аз и Йоана (нейна съученичка) имаме възможност да играем Елена Сергеевна в Москва.

Просто си представете – 5 души се събират отново, за да се възроди всичко, което сме правили. Кой в Китай, кой в университет в София, кой още в 35 СУ – всички се събираме, за да претворим едни 40 минути на сцената. Магическо е“, не крие емоциите си Радева.

Разказът на наследницата на Румен Радев продължава с размишления какво означава трупата за нея. „Не може да се опише с една дума. „Ле Страпонтен“ е като сън. Невероятен сън, от който не искам да се събуждам. Хората плачат на твоя пиеса.“, споделя тя. И прави най-емоционалното си признание – а именно, че в трупата е открила любовта.

Това е възпитаникът на същото училище – Камен, син на бившия министър Зинеида Златанова. В момента той е студент в Китай. „Тук открих любовта, хора. Открих страстта към театъра. В „Ле Страпонтен“ открих всичко, което ми е нужно, за да бъда щастлива“, откровена е Дарина.

Според запознати тя смята да изгради именно актьорска кариера и нищо чудно да кандидатства в НАТФИЗ след като завърши. Тя и по-малкият й брат Георги живеят с майка си – първата съпруга на Радев Гинка Кесякова, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар