Тежък удар по Антон Хекимян

Гласувайте за статията

Отдалеч си личало, че не му станало никак приятно, когато научил новината

Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви „Тази сутрин“ – Антон Хекимян, получи поредния тежък удар.

Докато Антон Хекимян все още ближе любовните рани след раздялата си с Василена Гръбчева, то по всичко личи, че блондинката не си играе.

Към днешна дата тя изживява най-красивия период в живота си – първата си бременност. Репортерката на „Събуди се“ разбрала за щастливата вест през лятото, но предпочела да остане на работа и през новия тв сезон.

Антон Хекимян

Отдалеч си личало, че не му станало никак приятно, когато научил новината

Още в първия си ефир, който съвпадна с отразяването на честванията по случай Съединението на България в Пловдив, Василена се появи с нехарактерна за нея широка рокля. Сами се досещате, че целта й е била да скрие вече добре изразеното ѝ коремче.

Тъй като репортажът беше динамичен, в някои моменти ясно можеше да се види, че Гръбчева е поне в 4-тия месец. Освен това по време на екскурзиите и пътуванията ѝ през лятото от снимките с компания се вижда, че само пред Василена няма чаши с освежителни алкохолни коктейли. Това засилва още повече мълвата, че е бременна.

Двамата с половинката й вече преустройват помещенията за появата на първия им наследник

Въпреки че бившата изгора на Антон Хекимян все още не е обявила новината публично, всички нейни колеги вече знаят. Мълвата стигнала и до конкурентната Би Ти Ви и не подминала бившия ѝ любим Антон Хекимян.

Водещият на „Тази сутрин“ не коментирал хубавата вест, но видимо му станало неприятно. Въпреки че с Василена се разделиха цивилизовано в началото на 2018 г., той все още не може да преглътне, че тя толкова бързо му намери заместник.

Първата си рожба Мис Тв Чар очаква от младия лекар Асен Цеков, с когото са двойка от по-малко от година. Още на първия месец обаче репортерката се нанесла в неговата къща. В момента двойката живее с цяла рота домашни любимци и вече преустройват помещенията за появата на първия им общ наследник.

В същото време вече почти 2 години Антон Хекимян търпи несполуки в любовта. Към днешна дата той продължава да е в отбора на заклетите ергени. 35-годишният телевизионер живее сам в софийския си апартамент. От време на време на гости от Стара Загора идва майка му Златка, която да вкарва ред в домакинството заради трайната липса на снаха, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар