Щерката на Кака Лара й доведе зет: Виж гаджето на Бернарда! Преглеждания: 7147

Дъщерята на Кака Лара влюбена и щастлива
0
4/5 - (1 vote)

Щерката на Кака Лара е лудо влюбена в свой колега!

Бенджи намери своя звезден принц, а Кака Лара и Владимир Береану може да се сдобият със зет. Дъщеря им Бернарда Береану е влюбена и много щастлива.

Кака Лара
Дъщерята на Кака Лара влюбена и щастлива

21-годишната красавица залюби актьор и от доста време двамата са заедно. Името му е Сотир Мелев, а връзката им е факт от повече от година.

21-годишната Бернарда, която е копие на майка си, хлътнала до уши по колегата си. Двойката дори вече си е правила романтични пътувания до Венеция или диви партита из родното Черноморие. Бенджи дори сподели снимки от всяко тяхно общо приключение, пише „България днес“.

Влюбената двойка очевидно се чувства доста сигурна в отношенията си, тъй като са поели грижата и за трети човек. Засега не става дума за тяхно общо дете, а за по-малката сестра на Бенджи—Вая.

Второкласничката е неизменно с кака си и гаджето й. Почти цяло лято тримата изкараха на морето, а от снимките личи, че Сотир се разбира страхотно с малката сестра на любимата си.

Междувременно талантливата Бенджи заляга над актьорското майсторство, тъй като е втори курс студентка в НАТФИЗ. Тя вече има участия в две постановки на Младежкия театър „Николай Бинев”.

Амбициозната девойка прави всичко възможно, за да покаже, че не е просто дъщерята на Кака Лара и Владо Береану, а талантлива млада актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.