Страстите във „Фермата“ се нагорещиха до червено (ФОТО)

Гласувайте за статията

По всичко личи, че Ромео едва се сдържа

Страстите във „Фермата“ нарастват с всяка изминала минута и в съвсем скоро време ще се взривят.

Разбира се сами се досещате, че става въпрос за Ромео и Жулиета на „Фермата“ – Краси Джунов и Паулина.

Автомонтьорът прескочи стената на разделението между сиромаси и чорбаджии, за да отиде при силиконката Паулина. По всичко личи, че рискът не е бил напразен. Тези дни Краси се заигра с голото дупе на любимата си.

"Фермата"

По всичко личи, че Ромео едва се сдържа

Мачото с минало на еротичен модел в Испания я яхна в гръб край басейна и започна да я маже старателно със слънцезащитен крем.
Българката с никарагуанска кръв пък, бе свалила презрамките на банския си и обръщайки се към съотборничката си Мариана Маринова дари Краси с дългоочакваната гледка на голите си гърди.

„Признай си, че тук ти е по-добре“, обърна се бившата „Мисис България“ към Джунов.
Без да губи време, Паулина бързо намери как да се възползва максимално от ситуацията и да превърне влюбения Ромео в свой роб. След като разтри задните й части, Краси реши да се поразходи, но светкавично бе скастрен.

„Къде отиваш? Не съм те освободила! Нали прескочи заради мен, бе! Искам масаж на краката!“, опита се да го подчини Паулина, а той я контрира: „Всеки път като те пипна, ти се опъваш“.

Организаторката на конкурси за красота обаче, се скара и на двамата:
„Господарке, стига вика по него, искам да поспя! Краси, ти си като чорбаджиите – не си систематизираш работата, по цял ден се чудиш какво да правиш и накрая чукаш до нощите!“.
Последната част на репликата накара палавата Паулина да избухне в смях, тъй като за два дни в опасна близост до Краси тя не му позволи нищо повече от гушкане и безцеремонен флирт.

„Ще прескачаш май обратно оградата, а!“, подкачи Жулиета своя Ромео.
Постъпката на Джунов пък успя да разедини окончателно сиромасите на два лагера и те го обявиха за предател. Чорбаджиите пък с радост приеха още един чифт мъжки ръце в своето стопанство, пише show.blitz.bg.

"Фермата"

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар