Графа тръгва на турне: Този път избра по-малките градове! (още подробности)

Графа тръгва на турне: Този път избра по-малките градове! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Графа тръгва на турне, но този път ще зарадва феновете си в по-малките градове!

През октомври Влади Ампов – Графа пак поема по пътищата на България, а феновете в шест български града ще се забавляват с музикалното му шоу.

Графа

Турнето на Графа през октомври ще зарадва жителите на по-малките градове в България

Турнето на изпълнителя на „Огън“ започва в Кюстендил на 2 октомври. И продължава в Гоце Делчев (7 октомври, Дом на културата), Смолян (8 октомври, Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“), Кърджали (9 октомври, Театрално-музикален център), Шумен (10 октомври, Арена Шумен). И в Казанлък (11 октомври, Дом на културата).

От екипа му споделят, че неговото желание е да достигне до повече кътчета в България. Защото вярва, че хората навсякъде имат нужда да слушат музика на живо, да се докоснат до любимите си изпълнители. Както и че емоцията от един концерт е неповторима и незаменима.

За турнето си Графа пътува с екипа на Монте, а до него неотлъчно на сцената са музикантите Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов и Мирослав Иванов.

Билетите за есенната концертна обиколка на Графа почти навсякъде са изчерпани, като отличници са кърджалии, които първи напълниха концертната зала.

Все още могат да бъдат закупени билети за останалите градове.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар