Райна с рожден ден зад граница (Вижте какво си пожела певицата + снимки)

Гласувайте за статията

Райна с куп изненади за 38-мия си рожден ден

Райна днес отпразнува своя 38-ми рожден ден. Поп фолк изпълнителката посрещна своя празник извън пределите на България. Райна и компания са се отправили зад граница и ще останат там седем дни. Засега поп фолк изпълнителката не разкрива мястото, където е посрещнала рождения си ден, но тя обещава на своите фенове, че ще качи много кадри от приказното място, на което се намира, пише planeta.tv.

„Честит ми рожден ден, официално. Пожелавам си здраве и това на всички мои близки. Пожелавам си да обиколя света. Пожелавам си щастие и късмет. Пожелавам си истински хора в живота си. И още ще си пожелавам, но наум“, написа Райна, намигайки на своите почитатели от официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Поп фолк изпълнителката зарадва своите фенове със специална фотосесия по случай личния си празник. Към качените кадри тя получи хиляди пожелания за 38-мия си рожден ден. Освен от почитателите, Райна беше поздравена и от много свои колеги. Сторито на поп фолк изпълнителката в Инстаграм е запълнено с честитки за празника й.

Цял ден Райна също качва сторита в Инстаграм. Така певицата реши да загатне къде е отпразнувала рождения си ден преди да качи снимки от приказното красивото място. Става ясно, че за личния си празник поп фолк изпълнителката е избрала като дестинация Португалия и по-точно Лисабон. Феновете на Райна нямат търпение тя да сподели повече кадри с тях оттам.

Райна с 38-ми рожден ден зад граница сн. Инстаграм

Райна с 38-ми рожден ден зад граница сн. Инстаграм

В Лисабон поп фолк изпълнителката е с приятели. Това също се вижда от сторитата в Инстаграм. От тях се вижда как компанията, с която Райна е там, запалва свещичките на тортата и чука на врата на певицата в хотела. Тя е видимо изненадана. Какво обаче си пожелава поп фолк изпълнителката освен здраве, щастие, късмет и да обиколи света, засега тя предпочита да запази в тайна. Може би певицата си пожелава истинска любов с правилния мъж… Можем само да гадаем…

Рожден ден

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар