Джулия и Кристиан Кирилов с приказна сватба (Много снимки)

Джулия и Кристиан Кирилов си казаха заветното "да" сн. Инстаграм
0

Джулия и Кристиан Кирилов си казаха заветното „да“

Джулия и Кристиан Кирилов с приказна сватба. Вчера поп фолк изпълнителката и нейният любим си казаха заветното „да“. Само преди няколко седмици Кристиан съобщи на своите фенове и почитатели, че с Джулия вече са семейство, а официалното тържество ще бъде на 29.09.2019 година.

На пищно тържество с отбрани гости Джулия и Кристиан се врекоха във вечна любов един на друг. Те споделиха и кадри от приказната си сватба в социалните мрежи. „Семейният живот е нещо сериозно, всичко останало е Ала – бала“, написа щастливият младоженец към поредния качен кадър от събитието.

„Моята по-добра половинка @julia_bulgaria. Пожелавам на всеки един от вас да намери своята половинка и да усети магията на любовта“, пише още Кристиан към друг кадър от сватбата си с Джулия. Щастливият младоженец не пропусна да благодари на всички за прекрасните пожелания, както и на всички, които са ги уважили с неговата любима и са присъствали на техния празник.

Към качените кадри в социалните мрежи заваляха хиляди пожелания към Джулия и Кристиан. Феновете пожелават на младото семейство „попътен вятър“, както и да са все така влюбени. Почитателите на поп фолк изпълнителката и Кристиан не спират да им показват любовта си с хиляди емотикони сърца и хиляди виртуални целувки, които им пращат в социалните мрежи.

Булката и младоженеца изглеждат невероятно на приказния си ден. Поп фолк изпълнителката показа перфектното си тяло в дълга дантелена рокля по тялото. Кристиан бе заложил на бяло сако и черен панталон. Тоалетът си Кирилов бе завършил с черна папионка.

Джулия и Кристиан Кирилов си казаха заветното "да" сн. Инстаграм
Джулия и Кристиан Кирилов си казаха заветното „да“ сн. Инстаграм

Феновете пишат, че „хубавото тепърва предстои“ за семейство Кирилови, вероятно визирайки появата на първи наследник в семейството. И въпреки че Кристиан наскоро призна, че все още им е рано за деца, почитателите вярват, че и това щастие скоро ще сполети младата двойка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.