Би Ти Ви разби Нова телевизия по рейтинг! (виж тук)

Би Ти Ви разби Нова телевизия по рейтинг! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

България търси талант изведе Би Ти Ви на върха!

България търси талант по Би Ти Ви беше проследен от 1 255 000 зрители по данни на ГАРБ. Над 49% от всички пред малкия екран предпочетоха да споделят неделната вечер с хората, които успяха да се класират на полуфиналите на шоуто, влязло в рекордите на Гинес.

Би Ти Ви

Би Ти Ви се превърна в лидер в медийния ефир

Такъв беше и изборът на близо 46% от активното население на възраст 18-49 години.

С по 4 позитивни оценки от журито се окичиха каскадьорът с колело Александър Толев, супер силният румънски мъж Виталие Рошка. Ритмичните атлети от „Капоейра Кордао джи Оуро“ и 8-годишната каучукова акробатка с артрит – Адриана Хаджитенева.

Младежката рок група Red Trigger вдигнаха на крака публиката с авторското си парче и остави Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син в нетърпение да видят представянето им на полуфиналите.

За пореден път стана ясно, че тази година Би Ти Ви буквално отвя главата на конкуренцията си в лицето на Нова телевизия. След спирането на Вип Брадър и пускането на Игри на волята, рейтингът на медията спадна драстично.

Зрителите предпочитат масово Фермата и България търси талант, пред предаванията по другия ефир. Което пък даде да се заговори, че идния сезон Брадърът ще се завърне с пълна сила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар