Маги Сидерова празнува годишнина от сватбата си във Франция!

Маги Сидерова празнува годишнина от сватбата си във Франция!
5 (100%) 1 vote

Маги Сидерова и съпругът й празнуват две години от сватбата си във Франция!

Моделът и телевизионна водеща Маги Сидерова празнува две години брак с любимия си Георги Сидеров. Този път двойката е в Прованс в известното Chateau de Grimaldi, пише сайтът Dir.bg.

Маги Сидерова

Маги Сидерова и мъжът й Георги Сидеров празнуват годишнина от сватбата си в Прованс

Маги сподели кадър, с който припомни празничния повод, като написа: „Ей така и две години от сватбата. Знам само, че там където има любов, има и живот! Бракът е постоянен купон с приспиване до най-любимия човек всяка вечер от седмицата!“

Семейството се наслаждава на прекрасното време в Екс-ан-Прованс целия уикенд, като избра 4-звезден хотел за пълен релакс и положителни емоции по случай празника.

Маги Желязкова стана Сидерова през 2017 година, като събра близки и приятели на пищна церемония в София. С Георги размениха брачни клетви в Руската църква в София, а след това празнуваха в столичен хотел.

Миналата година двойката отбеляза първата годишнина от брака си с италианско пътешествие, като се разходи в южната част на Италия.

Очевидно е, че Георги Сидеров е лудо влюбен в Маги и я глези с каквото може. Тя пък му отвръща подобаващо като за нея друг мъж на света просто не съществува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар