Анджелина Джоли се изруси отново: Ето коя е причината!

Анджелина Джоли се изруси отново: Ето коя е причината!
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли отново си върна към русия цвят на косата, отива й!

Продължението на Maleficent все още не е излязло по кината, а Анджелина Джоли вече снима следващия си филм. Изглежда актрисата е готова да продължи с кариерата си с предишния си темп. Новото й участие ще бъде във филм на Marvel – “Eternals”.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли отново е платинено руса

В него Джоли ще играе героиня с името Тина, която в комиксите е платинено руса. И да, познахте, Анджелина във филма също ще бъде със светла коса.

Вчера се разпространиха първите кадри от снимачния процес, в които виждаме актрисата в свободна бяла рокля и с красива нежна прическа на вълни.

Напоследък виждахме Анджелина с няколко тона по-светла коса от преди. И вероятно за ролята като Злодеида е трябвало също да промени прическата си, но сега разликата е много по-драстична.

Джоли и преди е променяла косата си в подобен цвят за роля – например за филмите “By The Sea In Malta”, “Gone in 60 Seconds” и “Life or Something Like It”.

Докато в кариерата нещата за Анджелина Джоли вървят чудесно, то това не може да се каже и за личния й живот. След развода с Брад Пит и битката за децата им, Анджи явно не може да открие нов мъж, в когото да се влюби.

Източник: Missbloom

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар