Гавра: СкандаУ размазаха Гери-Никол! (виж тук)

Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ продължава гаврата с Гери-Никол!

Нова битка от войната между рапърите от СкандаУ и Гери-Никол се разрази, след като момчетата пуснаха нова песен. Тя носи името на големия строител от Възраждането Кольо Фичето. Но всъщност е страшна гавра с яката дупара.

Гери-Никол

Гери-Никол беше нахранена яко от СкандаУ

„Минах през много, мога да кажа. Тя е момичето! Аз правя топлата връзка, тя прави моста на Кольо Фичето“, пеят Йонислав Йотов – Тото и Лъчо от СкандаУ.

Според феновете на рап дуета, репликата „Задника в Мексико“ се отнася именно за надарената варненка, която не спря да се хвали месец наред с почивката си в страната.

Именно от там започна и войната, след като Тото наплю песента на Гери-Никол „Шефе, шефе” и я определи като китайска имитация на рап изпълнителката Карди Би.

Гери-Никол не му остана длъжна, нарече го Юдислав-по аналогия с предалия Христос Юда и го определи като жалък.

„Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико!“, продължи раздора в инстаграм профила си Гери-Никол.

От своя страна той я затапи с нов пост на стената си във Фейсбук: „Тихо, че тати не си е платил“, имайки предвид финансовите възможности на родителите на певицата.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар