Чаровната Алекс Сърчаджиева се крие зад маска в шоуто „Маскираният певец“! (виж тук)

Чаровната Алекс Сърчаджиева се крие зад маска в шоуто „Маскираният певец“! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

И Алекс Сърчаджиева зад маска в шоуто „Маскираният певец“!

Талантливото изпълнение на хита на „Уикеда“ – „А ние с Боби двамата пием кафе“ не успя да осигури място на Рицаря на сцената на „Маскираният певец“ занапред.

Маскираният певец

Алекс Сърчаджиева ли е Розата в Маскираният певец

Зрителският вот определи свалянето на доспехите му. А разследването на детективският панел „удари на камък“, когато под маската се оказа актьорът Димо Алексиев.

Изненадата бе голяма за всички детективи – и за тези от панела, и за тези пред малкия екран. Защото името на актьора до този момент не бе свързвано с близо 100-килограмовите рицарски доспехи.

Звездата от сериала на NOVA „Откраднат живот“, който рядко се впуска в различни изяви освен на театралната сцена и в киното, безспорно ще се нареди сред най-неочакваните участници в бляскавото шоу.

Димо Алексиев сам определи участието си като предизвикателство, особено когато е трябвало да оправдава отсъствията си от вкъщи.

„Беше изключително трудно да опазя тайната, особено от жена ми. Доста лъжи се наложи да измисля, за да не разкрия, че участвам в това шоу. Искам да пожелая успех на всички останали маски“, сподели той минути след като маската му падна.

Мистерията около участниците във формата предизвика сериозни реакции в социалните мрежи, където почитателите на предаването не спират да коментират изпълненията на участниците и след края на ефира.

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях.

Бикът – Филип Аврамов

Рицарят – Димо Алексиев

Розата – Александра Сърчаджиева

Принцесата – Ася Дойчева (Алисия)

Кукерът – Ненчо Балабанов

Паунът – Иван Звездев

Пилето – Дивна Станчева (или просто Дивна)

Лъвът – Албена Михова

Шапката – Николай Урумов

Бухалът – Валентин Михов

Пчелата – Людмила Сланева (Локо)

Коконата – Джулиана Гани

Звездата – Енчо Данаилов (Бате Енчо)

Шотландецът – Юлиан Константинов

Гарванът -Деси Добрева

Пеперудата – Прея Осасей

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар