Любо Нейков сащиса всички: Ето какво прави за семейството си!

Любо Нейков сащиса всички: Ето какво прави за семейството си!
5 (100%) 1 vote

Любо Нейков удиви с щедростта си към семейството!

Комикът Любо Нейков не пести нито лев, за да получава единственото му дете най-доброто образование. На 3 септември, когато е първия учебен ден във френския лицей „Виктор Юго”, дъщеря му Анна започна обучението си в трети клас на едно от най-скъпите училища у нас.

Любо Нейков

Любо Нейков не пести средства за семейството си

За да няма никакви притеснения относно нейната безопасност, личен шофьор возел щерката на актьора до училище с джип и я връщал обратно. Младокът изпълнявал ролята и на неин охранител.

Често хлапето било придружавано от майка си Гинка, а татко й Любо почти не се мяркал. Телевизионния продуцент бил затрупан с ангажименти около последните си проекти, които снимат заедно със съдружника му Евтим Милошев.

В баровското школо обучението на вип отрочетата започва от 2-годишна възраст, а първокласниците там са едва 6-годишни. Лицеят се нарежда сред най-престижните училища в страната, но обучението там е доста солено и недостъпно за повечето български деца.

Само за една учебна година Любо Нейков и останалите родители, изпратили децата си във „Виктор Юго” заплащат по 10 000 лв. годишно. В сумата обаче не влизат допълнителните разходи за извънкласни занимания и зелени училища.

Отделно се заплащат и изпитите. Анна започнала обучението си в лицея още в забавачницата му, когато била едва на 3 години. Таксата за нея също не е ниска и се равнява на 9410 лв.

За да се изучи в елитното училище, където Анна дружи с наследниците на родния и чуждестранния елит, дипломати и политици, Нейков ще трябва да се бръкне с над 120 000 лв., пише „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар