Кристиан Кирилов се ожени за Джулия с приказно тържество! (виж тук) Преглеждания: 6790

Кристиан Кирилов и Джулия вдигнахасватба
0
5/5 - (1 vote)

Кристиан Кирилов и Джулия си казаха „Да“ с приказна сватба!

Актьорът Кристиан Кирилов, по-известен като Митко от хитовия сериал „София ден и нощ“ и поп фолк дивата Джулия си казаха „да“. Двамата направиха скромна, но стилна сватба и се врекоха във вечна любов пред 120 души.

Кристиан Кирилов
Кристиан Кирилов и Джулия вдигнахасватба

Много от екранните колеги на Кристиан уважиха най-важното събитие в живота му. Това са зевзекът Коки, Дани, Михаела и Калина.

Джулия пък се оказа по-скромна в това отношение. И не покани болшинството от певачките в гилдията, както се очакваше. Почетен гост сред певците беше Коцето, с когото двамата младоженци са приятели от доста време.

Певицата блесна в дантелена бяла рокля по тялото, а Митака е заложил на бяло сако и черен панталон, с които да отива на половинката си.

На сватбата бе и скандалният репортер на „Господари на ефира“ Димитър Върбанов, който преди време беше позорно уволнен заради измама в репортаж. Чудното е само, че много от колегите на Кристиан Кирилов от „София Ден и Нощ“ не бяха видени на празника му.

Липсваха екранните Симона и Асен, Боби, София, Галя, Бранко, Марина, Рая и много други. Каква е причината за отсъствието им обаче, си знаят само те и младоженика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.