Бомба: Светлана Гущерова уличи Азис в… (виж в какво го обвини)

Гласувайте за статията

Светлана Гущерова издаде приятеля си Азис!

Фолкпевецът Азис е откраднал дюшек от магазин в Гърция. Издаде го не друг, а лично дружката му Светлана Гущерова. Двамата плажували там, където правели общи фотосесии.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова издаде авера си Азис

„Снимките, които направихме, са по негова идея. Караше ме сутрин да ставам рано, за да започваме да снимаме от 9. Той ме гримираше, той ми правеше прическите.

Дори открадна за реквизит един надуваем дюшек, който после върнахме, естествено. За последната фотосесия изкара шеф-готвача от хотела, за да ми сържи чадъра“, призна в предаването „На кафе“ бившата Гонзовица.

И наистина, на едно от последните й сторита в Инстаграм певецът навива косата й на „рогчета“.

„Винаги съм обичала да разнообразявам прическите и цветовете, но специлно за облеклото предпочитам да имам човек до мен, с когото да се съветвам.

Съпругът ми е много добър стилист, разбира от мода, и ми помага да съчетавам облеклото си“, добави Светлана, пише вестник Телеграф.

Припомняме, че откакто се омъжи и роди дете на половинката си Християн Гущеров, Светлето е една от най-обичаните и обгрижвани жени у нас. Към нея Хриси се държи с много повече нежност и любов, отколкото преди към Мария. Явно двамата наистина са родени един за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар