Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин с последни приготовления за сватбата

Гласувайте за статията

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са готови за сватбата си

Последни репетиции за сватбата на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Двойката преди дни бе заснета край бреговете на Южна Каролина.

Както е известно, звездите планират да се венчаят тези дни. Официално сватбата трябваше да е в края на септември, но очевидно младоженците са решили да отложат събитието с няколко дни.

Репетициите за тържеството текат с пълна сила, а двойката бе видяна за последните приготовления. Джъстин дори се появи с черен панталон и бяла риза за церемонията, а Хейли носеше ултракъса рокля с дълбоко деколте и бели сандали с панделки.

Двойката си направи доста вълнуваща сватбена фотосесия, а полицейски катер се грижеше никой да не обезпокои звездите. Въпреки че за младите влюбени това е втора сватба, те се вълнуват като първия си път.

Джъстин и Хейли се ожениха още миналата година на тайна церемония, без свидетели. Сега двамата искат да си кажат „да“ пред роднини и приятели. И двамата признаха, че им е било много трудно, особено в началото на брака им, пише „Пийпъл“.

„Ние сме различни характери. Често се карахме и накрая се наложи да тръгнем дори на брачна терапия. Но това страшно много ни помогна“, сподели по този повод Бийбър.

Иначе актьорът е щастлив, че ще се жени и неведнъж в свои интервюта е казвал, че няма търпение да види булката си в бяло. Младоженците сключиха първия си брак доста набързо. А причината беше самоналоженото въздържание.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин започнаха сватбените тържества сн. Инстаграм

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин започнаха сватбените тържества сн. Инстаграм

„В началото на връзката ни се разбрахме да не спим заедно, преди да се оженим. Искахме наистина да сме сигурни един в друг. След няколко месеца не издържахме и решихме да се оженим. Но бракът ни пак е доста труден“, каза в едно от интервютата си след сватбата и жена му Хейли. Интересно кои ли ще са гостите на тази церемония?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

MORE PICS Guests arriving at the rehearsal dinner in Palmetto Bluff, South Carolina. (September 29) #justinbieber #haileybieber #justinbieberwedding #belieber #beliebers

Публикация, споделена от Justin Bieber JDB (@fanaccountforjustin) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар