Карибския остров Мистик крие скандални тайни (Ето какво не знаем за любимото място на Кейт и Уилям)

Гласувайте за статията

Остров Мистик не е случайно избран от Кейт и Уилям

Вече години наред Кейт и Уилям редовно прекарват годишните си почивки на карибския остров Мистик. Двойката почива на това място от медения си месец през 2011 година. И докато досега всички мислеха, че причината е в уединението на тропическия рай, истината се оказа малко по-различна.

Част от островния оазис принадлежи на кралското семейство и по-конкретно на пралелята на принц Уилям — принцеса Маргарет. Тя получава парче земя от него като сватбен подарък от близки свои приятели през 60-те години. И въпреки че двойката официално почива в туристическата част от карибския рай, в действителност могат да се наслаждават на пълно уединение във вилата на пралелята на Уилям. Чиято собственост не е ясно в чии ръце е преминала след смъртта.

Иначе самият остров е свързан с такива скандали, че пред тях издънките на Меган и Хари изглеждат като дреболии. През миналия век той е купен от Колин Тенанд, по-късно станал лорд Гленконър. Съпругата му лейди Ан споделя, че не е имало дори течаща вода и електричество, когато двойката го взима.

След два месеца тежки строежи, те са поканени от принцеса Маргарет на яхтата й. Принцесата е влюбена в острова и получава парче от него като сватбен подарък.

По-късно тя се връща тук за редовни ваканции. И някои от най-скандалните партита се случват на това място.

Островът се превръща в любимо място за принцесата, кралица Елизабет и дори принц Филип идва тук понякога, пише „Дейли мейл.

Скоро мястото се превръща в любимо на звездите и кралските особи. Тук си дават срещи Браян Адамс, Рупърт Евърет, Мик Джагър, Дейвид Бауи и куп световни звезди. Партитата и хедонистичните забавления на известните остават скрити за очите и ушите на целия свят. Неслучайно казват, че всеки, който иска да се потопи в рая далеч от света и да се впусне във всякакви забавления, трябва само да получи покана за гостуване на Мистик.

Мистик се превърна в убежище не само за Кейт и Уилям сн Туитър/Инстаграм

Мистик се превърна в убежище не само за Кейт и Уилям сн Туитър/Инстаграм

Тайният рай

Именно на това място през последните години предпочитат да отдъхват Кейт и Уилям. Съпрузите идват поне веднъж годишно на тропическия остров, заедно с децата, или сами. Двойката обаче потъва в пълна анонимност, когато е на това място. И какво се случва тук историята мълчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар